Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás és Kapcsolat

Szerencsés Tamás, Szeri vagyok. Amatőr Futó vagyok. Esztergomban élek a Feleségemmel és két Kisfiammal Barnival és Botival:)

A Magyar Testnevelési Egyetemen végeztem testnevelő tanárként. 11 év tanítás után 2006-ban helyezkedtem el a Provident Pénzügyi Zrt-nél, ahol értékesítőként, majd 2008.óta coach-ként és trénerként dolgozom.


10 éves korom óta sportolok versenyszerűen. Triatlonnal kezdtem, végül a futás maradt meg belőle. Az évek során több, mint 30 maratont futottam, a legjobb időm 3 óra 27 perc, 4 IronMant teljesítettem, a legjobb időm 11 óra 36 perc. A legjobb félmaratoni időm 1:30:06. Futottam 6órás, 12órás és 24 órás versenyeken is. 158 km-ig jutottam. Teljesítettem párban az UltraBalatont, 2x 1. helyezést értünk el Csepregi Attilával.
Pályafutásom során 3x adtam fel maratont és 2x próbáltam meg egyéniben az UB-t, de sajnos "csak" 100km-ig jutottam. Mindezáltal azonban rengeteg hasznos tapasztalattal gazdagodtam, megtanultam, hogy hogyan kezdjem újra és újra, s sose adjam fel!

Több, mint 30 éve sportolok sérülés nélkül!

20 éve foglalkozom. versenyszervezéssel és 2 éve működik a running&coaching módszer.

 

Hiszek a folyamatos fejlődésben és tanulásban, ezért folyamatosan képzem magam!

 

Egész életemben emberekkel foglalkoztam, a munkám és a sport a szenvedélyem! Amennyiben szeretnél tapasztalt segítséggel és tudatosan futni, folyamatos visszacsatolást kapni a teljesítményedről, vagy csak egészségtudatosabban élni, keress bizalommal!

 

Szerencsés Tamás Szeri

e-mail:

- runningandcoaching@gmail.com

- szeritomi75@gmail.com

telefon.:

- 0036203390033